ÔĽŅ

Nyheter

Euro Diagnostica och Wieslab Laboratory Services lanserar en dedikerad hemsida för komplementsystemet

August 30, 2013 - Företagsnyheter, Produktnyheter, Sjukdomsnyheter
Euro Diagnostica och Wieslab Laboratory Services har under augusti lanserat en ny hemsida för komplementsystemet i utbildningssyfte. Hemsidan är utformad dels för att ge en allmän information och kunskap om komplementsystemet, dels ge information som är relaterad till diagnostik, behandling och multipla applikationer. Hemsidan presenterades för första gången på det europeiska mötet om komplement (EMCHD) i Jena, Tyskland, den 18 augusti vid det vetenskapliga lunchsymposiet som var sponsrat av Euro Diagnostica.

Länk till hemsidan

Komplement är en viktig del av det medfödda försvarssystemet i kroppen och rubbningar i komplementsystemet leder till infektioner och amplifiera sjukdomar. Tester av komplementfunktionen verifierar också effekten av vissa behandlingar. Hemsidan innehåller olika dimensioner och fokuserar på diagnostik och behandling av komplement (vad är viktigt för att kunna diagnostisera patienter).

Det komplexa komplementsystemet beskrivs tillsammans med illustrationer, både med en översiktsbild över hela systemet, men också enskilt i de olika vägarna (klassisk, MBL, alternativ och terminal).

På hemsidan finns även lista över komplementlitteratur, kommande komplement kongresser och du har möjlighet att skicka in alla dina frågor.

Wieslab erbjuder följande analyser inom komplement:

- Komplementfunktion (klassiska och alternativa vägen samt lektinvägen (MBL-vägen))

- Komplementfunktion för Ficolin 3-vägen

- C1-inhibitor

- C1q

- C3

- C4

- C3d

- Samt ytterliggare utökade analyser vid behov

Välkommen till Euro Diagnosticas Complement System website!

« Tillbaka
DYN_box_04 ÔĽŅ