ÔĽŅ

Nyheter

Wieslab Laboratory Services lanserar ny engelsk hemsida

September 4, 2013 - Företagsnyheter, Produktnyheter, Sjukdomsnyheter
Wieslab Laboratory Services lanserar idag sin första, helt dedikerade engelska hemsida. Hemsidan på engelska lanseras som en följd av önskan att supportera våra nuvarande såväl som framtida icke svensktalande kunder.

Wieslab har 20 års erfarenhet av att supportera främst svenska laboratorier och kliniker när det gäller deras behov av specialisttestning inom autoimmunitet. Den nya engelska hemsidan är ett naturligt steg för att kunna erbjuda våra tjänster och support till internationella laboratorier.

Hemsidan ger en helhetsbild över både de tester som Wieslab genomför såväl som de sjukdomar som testerna är relaterade till. Du hittar också ett stort utbud av support material på hemsidan tillsammans med möjligheten att ladda ner den senaste versionen av våra remisser.

Om du har några frågor när det gäller våra testtjänster är du välkommen att höra av dig. Ring Wieslab Director, Michael Akoh, för mer information på telefon +46 (0) 40 53 76 31 eller skicka email till: diagnostic.services@wieslab.com.

Wieslab i korthet:

- Akutanalys för ANCA och anti-GBM - svar inom 1 timme, bekräftat nästa arbetsdag
- Snabb 2 dagars service på alla standardtester - de flesta tester har turn-around-tid på 1 dag
- Tillgång till erfarna in-house immunologer
- Support material för patienter samt yrkesverksamma inom medicin
- Ackrediterat laboratorium
- Erfarenhet av att supportera kliniska prövningar som partner till CROs

Välkommen att besöka Wieslabs nya engelska hemsida!

« Tillbaka
DYN_box_01 ÔĽŅ